ÖĞRENCİ YAŞAM MERKEZİ

Sinop Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezi inşaatı oturum alanı 4940 m² bodrum kat+zemin kat+1. Kat+2. Kat olmak üzere toplam kapalı alanı 17440 m² dir.

KAMPÜS İÇİ YOLLAR VE KÖPRÜ YAPIMI İŞİ

Sinop Üniversitesi Kampüs İçi Yollar ve Köprü Yapım İşi kapsamında; Giriş Kapısı, Bisiklet yolları, Otoparklar, yaya kaldırımları, 1284 m uzunluğunda kampüs içi yollardan oluşan 220 metre uzunluğunda köprüden oluşmakta olup, köprü genişliği 24 m 2 gidiş-2 gelişlidir.

SİNOP ÜNİVERSİTESİ SPOR TESİSLERİ TRİBÜN İNŞAATI YAPIMI İŞİ

Sinop Üniversitesi Spor Tesisleri Tribün İnşaatı Yapım İşi kapsamında; 2500 kişilik seyirci kapasitesi, 2888 m² ampatmanla beraber temel oturma alanı, 3 katlı olup, 7 adet derslik, 6 adet ofis, 6 adet soyunma odası, 2 adet hakem odası, 1 adet engelli soyunma odası ve 1 adet ilk yardım odasından oluşmaktadır.

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Sinop Üniversitesi Eğitim Fakültesi toplam inşaat alanı 13000 m² Bodrum+ Zemin+ 2 Normal Kat olup toplam 4 katlıdır.